Страна: Сербия Жанр: Фолк Год выпуска: 2005 Формат: mp3 Аудио: 192 kbps, Stereo, 44 kHz, 16 bit Общая продолжительность: 43:04 Общий размер: 68 Mb Трэклист: 1. Air da ne storis (4:31) 2. Tamna noci, tamna li si (4:53) 3. Gusta mi magla padnala (2:38) 4. Nad Pirina, jasno slunce (2:24) 5. Setnala se kuzum Stana (3:06) 6. Gel bajim, gel (3:07) 7. Mesecina (3:19) 8. Veceraj sino (2:45) 9. Goranine, cafanine (3:08) 10. Lezal e Stojan (3:21) 11. More izgrejala, nane (2:58) 12. Dervisko mome (5:00) 13. Svu noc mi bilbil prepeva (5:11) 14. Tupan mi tupa (2:43)
Дополнительная информация: Группа 'Izvor' ("Исток") занимается музыкальным развитием и сохранением традиционной балканской музыки, в первую очередь - юга Сербии, Косово и Метохии. Члены группы, до ее создания, играли фолклорную музыку в различных коллективах, однако, вместе собрались в января 2004 года в коллектив 'Izvor'. Музыканты собирают народные Сербские песни как в городах, так и в удаленных, труднодоступных, горных районах юга Сербии.
Красивая и замечательная музыка. Браћа Срби, ми молимо за вас. Руски народ воли и поштује вас као своју браћу. Никада нећемо вас оставити на цедилу.
Спасиба.
Још једна песма исте групе, у клипу можете видети и цркву св. Јован Канео, где је св. вл. Николај доживео мистично просветљење и инспирацију за Молитве на језеру, Охридски пролог итд.
Брате, А где је ово острво? То је тачно светим местима. У јулу, ако Бог ће дати здравље, ће посетити Србија.
Но музыка красивая, чем то напоминает наши гусли.
Није острво, него град Охрид на североисточној обали Охридског језера, истурени рт Лабино где се налази црква св. Јован - Канео, данашња БЈР Македонија.
It's not an island, it is a city, Ohrid, on the north-eastern shore of Lake Ohrid, settlement of Labino, the church of St John the Theologian - Kaneo, today's Former Yugoslav Republic of Macedonia.
Разумем и ја вас, али не знам писати руски па сам се послужио енглеским у случају да не разумеш шта сам написао на србском.
Мирослав писал(а):
А тех тварей кто разгромили православные монастыри наши солдаты будут мочить их... безпощадно
Страшне се ствари догађају на Косову и Метохији мој Мирославе, али и шире по србским земљама, међутим то свакако није без разлога. ,,Закукаше Срби у невољи ал' се Живог Бога не сетише, нити Бога ни својих греха'', како је то сажето описао св. владика Николај Велимировић у свом пророчком делу Небеска Литургија... (ако би хтео прочитати, овде је текст: http://www.spc-hamburg.de/nebeska_liturgija.html ; аудио: http://www.youtube.com/watch?v=iExepgwlRJ8&feature=related) Јави се слободно ако ти треба каква помоћ у учењу србског језика или било каква информација о Србији, биће ми задовољство да помогнем у складу са могућностима. Срдачан поздрав!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщениям Вы не можете скачивать файлы